Serveis que oferim

Gràfiques Comtal compta amb tots els recursos necessaris per a crear unes solucions d’embalatge molt divers (suports, tècniques, processos…).
Durant tot el procés de desenvolupament, des de la fase de disseny fins a la fabricació i expedició, acompanyem als nostres clients, com un col·laborador més.
Els nostres processos interns es realitzen sota la supervisió del nostre personal i mitjançant els sistemes de control més avançats i complint amb les normatives de qualitat més exigents.

Assessorament des de l'inici del teu projecte, la creativitat i el disseny estructural

Els nostres recursos es troben a la disposició dels nostres clients perquè aconsegueixin que les seves idees es transformin en realitats. Oferim serveis de renderitzats 3D, desenvolupament de maquetes i pre sèries per a poder validar qualsevol concepte per a verificar tant la funcionalitat com l'acabat final.

Impressió

La nostra màquina de 6 cossos amb torre de vernís compta amb l'última tecnologia disponible en el mercat. Permet imprimir sobretot tipus de suports, materials estucats, no estucats, de fibra verge o reciclats, tant amb tinta convencional com amb negres UVI, sense olis minerals i de baixa migració. Qualsevol tipus de suports amb la màxima qualitat d'impressió

Laminatges

Amb un procés de laminatge sobre la superfície, aconseguim embellir i protegir el producte. Existeixen diferents materials que s'usen en funció de cada necessitat: polipropilè, polièster metal·litzat, pel·lícula hologràfica, gofrada o de color, acetat amb uns acabats mat, lluentor, soft-touch i anti-escratx.

Vernissat

En l'embalatge, el vernís s'empra tant com element de protecció com recurs creatiu per a embellir el producte. Existeixen diversos tipus de vernissos: Vernís UVI en lluentor, mat, soft-touch, texturats, amb volum…

Estampat

L'estampació permet transmetre a la teva caixa o estoig el nivell més alt de qualitat. Existeixen nombrosos acabats i colors: Or, plata, colors metàl·lics, hologràfics, fluorescents, transparents i amb efectes especials.

Encunyació

L'encunyació és el procés imprescindible per a poder fer realitat uns dissenys únics i cridaners mitjançant de formes personalitzades. Amb això aconseguiràs transmetre una major sensació de qualitat assegurant la integritat dels productes.

Relleu / Sota Relleu

Realització de relleu, relleu multi nivell, sota relleu, creació de textures a mesura.

Plegat Engomat

Disposem dels mitjans més moderns per a plegar i engomar els estotjos amb les màximes garantia de qualitat. Plasma per a assegurar l'encolat, sistema de control integrat i automàtic de presència de cola i per a evitar la possible mescla de caixes.

Manipulats

Podem realitzar tot tipus d'operacions de manipulat per a poder satisfer qualsevol tipus de disseny i solucions especials.