Coneix-nos

Gràfiques Comtal és una empresa fundada en 1968 a Terrassa.
Invertim constantment en capital humà i en les últimes tecnologies per a assegurar-nos d’oferir el millor servei i qualitat als nostres clients.
Estem compromesos amb les seves necessitats i treballem per a convertir-nos en el seu col·laborador de confiança.
Aportem als nostres clients solucions integrals a mesura de les seves necessitats, gràcies a un tracte personalitzat des de l’inici fins a la fi del seu projecte gràfic.

PER QUÈ COL·LABORAR JUNTS?

Experiència
Comptem amb més de 60 anys d’experiència en el sector, unint tradició i últimes tecnologies.

Innovació i medi ambient
Ens assegurem tenir sempre la millor tecnologia al servei dels nostres clients i estem sempre pendents de les últimes solucions en materials i processos productius.

Compromís de servei
Ens definim per la cerca de l’excel·lència en el servei i atenció als nostres clients, així com en la qualitat dels nostres productes, i el compliment dels temps de lliurament adquirits.

Assessorament actiu
Estem sempre pendent de les necessitats dels nostres clients i aportem sempre solucions per a optimitzar costos, millorar la qualitat i la sostenibilitat.

Resolució de problemes i Reactivitat
El nostre sistema de qualitat està enfocat en el control, així com en l’eficàcia en la resolució d’incidències i minimització de fallades en tota la cadena de producció i subministrament.

AHIR

AVUI

Bones pràctiques per a aconseguir un futur millor

En Gràfiques Comtal, entenem la sostenibilitat com una aposta estratègica de futur i la lliguem al nostre desenvolupament empresarial. Incorporem a la nostra gestió diària les millors pràctiques, metodologies, processos i tecnologies, reutilitzem materials i recursos. Monitorem l'impacte de la nostra activitat.