Oferim els nostres serveis a totes les empreses que tinguin una necessitat en el món de l'embalatge.

01

Cosmètica

Gràcies al nostre “know-how” dels processos de fabricació destinats a l'embalatge Premium, juntament amb la millor tecnologia, i la qualitat i experiència del nostre equip humà, podem afirmar que som el col·laborador ideal per a ajudar-te en la cerca de les millors solucions per a donar-li valor afegit als teus productes.

02

Perfumeria

T'acompanyem des del projecte inicial, aportant idees i solucions fins a aconseguir una ell objectivi desitjat, redefinint el concepte luxury, on la combinació d'una selecció exhaustiva de materials i acabats combinats aconsegueix transmetre sensacions úniques als clients.

03

Gurmet

Per a un sector tan exquisit i exigent, busquem aportar tota la nostra experiència, tenint sempre com a objectius principals la garantia de qualitat i la cerca d'innovacions.

04

Vending

Adaptant-nos a les teves necessitats, apliquem tot el nostre coneixement del mercat de matèries primeres, així com solucions tècniques competitives, sense per ells sacrificar la qualitat i la imatge del teu embalatge.

05

Gran consum

Som una garantia de qualitat, termini i cost per a unes solucions d'embalatge a la teva mesura i segons els teus requeriments.